ÜzemeltetésTakarítás

Partnereink tevékenységi körét tekintve nagyon sok területen jelen vannak: acélfeldolgozás, alkatrész gyártás, oktatás, egészségügy. Minden terület más és más technológiát kíván, másfajta anyagokat. Ebben vagyunk segítségükre Megbízóinknak. Folyamatosan keressük a legújabb és leghatékonyabb megoldásokat. Tisztítószereknél nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Legyen szó a napi általános takarításról, pipere takarításról vagy egy teljes körű nagytakarításról, számunka a Partner elégedettsége a legfontosabb.


Érdekel


Kertészet

Amennyiben Megbízóként felmerül az igény belső vagy külső kertápolásra, ebben is tudunk segíteni. Nem áll tőlünk távol a növényápolás, tudunk segíteni növények beszerzésben és pótlásban egyaránt. Külső területeket is kezelünk, akár eseti, akár havi rendszerességgel.


Érdekel


Kártevőmentesítés

A kártevők megjelenése után sem kell tartania attól, hogy ne tudnánk kezelni a helyzetet! Sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink mindig megtalálják a megoldást a nemvárt helyzetekben. A kártevőmentesítést el tudjuk végezni eseti megrendelés alapján, ám több Megbízónk negyedéves gyakorisággal rendeli a szolgáltatást, mintegy megelőzésképpen a kártevők ellen.


Érdekel


Üzemeltetés

Cégünk a soft facility körben tud segítséggel szolgálni Megbízóink részére. Így az épületek karbantartási tevékenységét, kisebb javítások elvégzését, nagyobb beruházások előkészítését és költségtervezését is ránk bízhatja.

Az épületek üzemeltetése során egy belső hibabejelentő rendszert alkalmazunk, amelyben nemcsak a bejelentést lehet megtenni, hanem a folyamatot is lehet követni. Amennyiben eseti vagy árajánlatos munka kerül a rendszerbe, ott lehet kezelni az ajánlatokat, mellékleteket is. Mindent egy helyen megtalál az adott feladatnál, ezzel időt takaríthat meg a napi tevékenysége során. Rendszerünk alkalmas a havi ténylegesen elvégzett munka megtekintésére és igazolására, akár számlamellékletként is használható riportokat lehet nyerni az alkalmazása során.

Az üzemeltetési feladatainkhoz tartozó tevékenységek: napi- és eseti takarítások, fertőtlenítő takarítás és felületkezelés (kézi erő, hidegködös fertőtlenítés, ózonos fertőtlenítés) portaszolgálat biztosítása, kertészeti feladatok elvégzése, zöldterület karbantartás, kártevőmentesítés, speciális szaktudást igénylő feladatok (síkosságmentesítés, alpin tevékenység).

Mindezt komplex rendszerként is tudják igényelni, de akár modulokban is megrendelhetőek szolgáltatásaink.


Érdekel


Alpinista tevékenységek

Vannak olyan magas épületek, amiket csak alpintechnikai takarítással lehet tisztán tartani. Cégünk ebben is segítséget nyújt, nagyszerű szakemberekkel állunk kapcsolatban, akik erre a fajta takarításra specializálódtak.

Előnye, hogy jóval kevesebb költséget jelent egy esetleges állványozásnál.

Vannak területek, ahol ez a fajta takarítás a legjobb megoldás, sőt, elengedhetetlen:

  • Irodaházak
  • Nem nyitható ablakok
  • Nehezen elérhető felületek, homlokzatok
  • Üvegliftek
  • Tetőszerkezetek


Érdekel


Anyagbeszerzés

Megbízóink igényeinek felmérése után megkeressük a legkedvezőbb beszerzési lehetőségeket, egyeztetés után megrendeljük és leszervezzük a kiszállítást partnereink telephelyére. Nekik csak át kell venni a termékeket.


Érdekel