Bemutatkozás

Az Orchidea Business Team Kft épületüzemeltetési ágazatát 2015 év elején indította, kvalifikált szakembereink több évtizedes szakmai tapasztalatával. Megbízóink elégedettsége referenciaként szolgálnak valamennyi leendő ügyfelünk számára.

Az Orchidea Business Team Kft. igyekszik megbízói részére olyan szolgáltatási csomagokat kínálni, mellyel hatékonyan és költségmegtakarítások mellett képes komplett épületüzemeltetési feladatok ellátására. Szakképzett kollégáink elkötelezettsége és szemlélete jelentős mértékben hozzájárul sikereinkhez, melynek meghatározó alapja a tulajdonosi szemlélet.


Portfóliónk összeállításánál igyekeztünk a teljes épületüzemeltetési struktúrát lefedni. Ezáltal Megbízóink részére kínálunk a rendszeres karbantartások és üzemeltetési feladatok ellátása mellett takarítási, őrzés-védés, kertészet, rovar és rágcsálóirtás, alpinista tevékenységek, vagy akár kivitelezési szolgáltatásokat is.

Rendszereink ellenőrzése, mintavételezése és annak dokumentálása az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint történik, melyet összhangba hozunk a megrendelői kontroll elképzelésekkel is.


Rendszereink ellenőrzése, mintavételezése és annak dokumentálása az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint történik, melyet összhangba hozunk a megrendelői kontroll elképzelésekkel is.

Célunk, hogy szolgáltatásaink révén az általunk üzemeltetett, karbantartott épületek, kifogástalan állapotban és költséghatékonyan tudjanak működni. Rendszereink tervezésénél fontos szerepet kap az állagmegóvás megvalósíthatósága, mely hosszú távon további eredményes épületüzemeltetést jelenthet.


Elhivatottságunk a környezetvédelem terén megmutatkozik az általunk használt eszközök, tisztítószerek és egyéb kiegészítők tekintetében is. Az általunk készített tervekben, ajánlatokban alternatív lehetőségek és javaslatok is megfogalmazódhatnak, melyek megrendelése esetén Ön és Vállalata is hozzájárulhat bolygónk védelméhez. Igyekszünk már ma tenni a holnapért, és bízunk partnereink környezettudatosságában is.