Fertőtlenítés

Cégünk nagyon fontosnak tartja a környezetvédelmet, így mindent elkövet, hogy a termékeink a környezetben lebomló anyagokat tartalmazzanak. Fertőtlenítő termékeink környezetbarátok, nincsenek káros hatással a vízi világra, élelmiszerrel is érintkezhetnek -mindezt úgy, hogy a fertőtlenítő hatásuk nem csökken.

Mindent megteszünk, hogy az ökológiai lábnyomunkat csökkentsük főként gyermekeink védelmében.


Termékeink járványos időszakban történő használata során megelőzhető a fertőzések belobbanása. Szermaradvány mentesen lehet kezelni a gyerekek használati tárgyait, akár étkezési, szájápolási eszközről, akár játékról legyen szó. Méreganyag nélkül lehet higéniát teremteni közvetlen életterünkben. Ahol van kisgyermek, idős, vagy ápolt, csökkentheti az emberről-emberre, felületekről emberre történő fertőzések számát.

Az általunk forgalmazott termékek

Kézfertőtlenítő folyadék

17500 Ft szerződött partnereinknek (21000 Ft listaár)
ÁFA-t nem tartalmazza!

Bio, 100%-ban lebomló fertőtlenítőszer, nem bántja a bőrt, belélegzése nem irritáló, nem szárítja ki a kezet, nem marja és nem sebesíti.

100-szor nagyobb fertőtlenítőerővel rendelkezik mind az eddig ismert aktív klórt tartalmazó, lúgos kémhatású fertőtlenítő szerek, miközben környezetbarát módon lehet használni különböző tisztítási és fertőtlenítési műveletekre.


Megrendel

Felületfertőtlenítő szer

17500 Ft szerződött partnereinknek (21000 Ft listaár)
ÁFA-t nem tartalmazza!

A termék sokoldalúan felhasználható, így alkalmazható egészségügyi intézményekben, általános mosdóhigiéniában, élelmiszeriparban, háztartásban (pl. a gyermekek játékainak fertőtlenítésére, azokkal is közvetlenül érintkezhet).


Megrendel

Szenzoros fertőtlenítő állomás

Nemcsak megvételre, de bérleti konstrukcióra is van lehetőség nálunk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatért.

A jelenleg kialakult helyzetben elengedhetetlen, hogy a munkahelyen, a kereskedelmi egységekben, ügyfélszolgálatokon legyen lehetőség az érintésmentes fertőtlenítésre.

Az általunk gyártatott állvány és az arra tehető szenzoros fej kiváló lehetőség arra, hogy egy esztétikus, kevés helyet foglaló fertőtlenítési lehetőséget tudjon kínálni alkalmazottainak, vevőinek, ügyfeleinek.

A szenzoros fej elemmel működik, a tartálya 1 literes. Bizonyítottan virucid fertőtlenítő szert tudunk biztosítani, amely nemcsak kézkímélő, de környezetbarát termék is.


Megrendel

Kapcsolat

Amennyiben felkeltettük figyelmét és további információt vagy árajánlatot szeretne kérni, akkor az alábbi elérhetőségek egyikén fel tudja velünk venni a kapcsolatot.

Kauser Magdolna

magdolna.kauser@ewfs.hu

+36 20/408-25-01

Keszthelyi-Bozsó Ágnes

agnes.keszthelyi@ewfs.hu

+36 20/235-64-70