Légtisztítás

Általában nem foglalkozunk a beltéri levegő minőségével, pedig fontos lenne. A belélegzett beltéri levegő akár 5-ször több szennyeződést tartalmazhat, mint a kültéri levegő. A közösségi helyek – mint az irodák, éttermek, egészségügyi létesítmények és iskolák – kiemelten kedveznek a baktériumok, vírusoknak.

Az Orchidea Business Team Kft., az EasyWay Facility cégcsoport tagja, a fertőtlenítő takarítások mellett, hosszú kutatások után egy magyar gyártmányú légtisztító készülék és germicid lámpa forgalmazásába kezd.


Miért célszerű tisztítani a levegőt is?

  • A megfázás, az influenza és jelenleg a koronavírus több MILLIÓ embert érint évente.
  • A légzőszervi megbetegedések - megfázás, influenza - az elsőszámú okai annak, hogy orvoshoz megyünk.
  • Az influenza és a koronavírus akár a 2 méter távolságban lévőkre is átterjedhet. Főként a köhögés, tüsszögés és a beszélgetés során keletkező cseppek játszanak ebben szerepet, a vírus jónéhány órán keresztül fertőzőképes maradhat a levegőben.

Pár szóban az általunk forgalmazott készülékekről

Az UV-C fény tisztító hatása fotokémiai eljáráson alapul. Az UV-C fény tönkreteszi a vírusok, baktériumok DNS-ét, így akadályozva meg szaporodásukat. Emellett más sejt-alkotóelemet is roncsol, gyakorlatilag elpusztítva ezeket a mikroorganizmusokat. Legyen az Listeria, Salmonella, vagy akár PRRS vírus, a germicid lámpa által kibocsátott 254nm-es sugárzás elpusztítja bármelyiket! Akár a tökéletesen sterilnek látszó, szépen csillogó korracélon található, és elpusztíthatatlannak ítélt biofilmben is!

Előnye, hogy környezetbarát megoldás, nincs szükség veszélyes anyagok használatára. A germicidlámpák használhatóak felület és levegő tisztítására is. Egyre több egészségügyi intézmény is fertőtlenít ezzel a technológiával.


Az általunk forgalmazott termékek


UV4AIR ACTIVE50

UV-C lámpával működő légtisztító

külső burkolattal

nem egészségügyi területre javasolt

GA30 Armatúra

Felület és levegő fertőtlenítésre ajánlott.

működés közben tilos a helyiségben tartózkodni

UV4AIR MOBIL

Gurulós állvány vezérlővel.

működés közben tilos a helyiségben tartózkodni

jellemzően egészségügyi területen alkalmazható termék


Karbantartási szerződés

A légtisztítóval együtt egy karbantartási szerződés megkötésére is van lehetőség, mely tartalmazza a havi, féléves és éves karbantartási szolgáltatást, az évi egyszeri kompakt lámpacseréjét és a garanciajegyek nyilvántartását, a garanciakezelést és az esetleges javítások lebonyolítását.


Kapcsolat

Információ, termékrendelés az alábbi elérhetőségeken:

Kauser Magdolna

magdolna.kauser@ewfs.hu

+36 20/408-25-01